Bynolyt

When every detail matters

Over ons

Bynolyt
Al ruim 35 jaar biedt Technolyt een uitgekiend assortiment van Bynolyt verrekijkers in diverse prijsklassen. De beginnende vogelaar, maar ook de professional die iedere dag op zijn verrekijker moet kunnen vertrouwen, kan bij ons terecht.
Wij testen verrekijkers uitvoerig voordat we ze introduceren in de markt. Daarbij staan we voor een zo milieuvriendelijke mogelijke productie van onze verrekijkers.
Samen met onze fabrikanten zitten we regelmatig om tafel zodat onze modellen altijd up-to-date zijn. Coatings, mechaniek en glasslijptechnieken bijvoorbeeld worden steeds verder geperfectioneerd.

We geven 10 jaar garantie op onze verrekijkers. Als Nederlands merk staan we naast het leveren van uitstekende verrekijkers ook voor een hoog serviceniveau. Bij problemen zorgt onze service-afdeling in Wormerveer ervoor dat je verrekijker snel gerepareerd retour komt.

Technolyt
Technolyt is onderdeel van Way Group samen met Technex.
De Way Group is een groep bedrijven met één gemeenschappelijke doelstelling: producten leveren die net even slimmer zijn, net even beter doordacht dan concurrerende producten. En natuurlijk net even beter voor het milieu. Met deskundigheid, innovatieve technieken en een onvermoeibaar streven naar ‘operational excellence’ bieden wij al onze doelgroepen een uitgekiend assortiment op maat.

Ben je benieuwd waar je terecht kunt voor een Bynolyt verrekijker?


Bekijk de verkooppunten